Over Resto QUick

Ons selectie eten

Naast ons actuele aanbod vindt u op onze website regelmatig heerlijke aanbiedingen. Dit kunnen nieuwe zijn, maar ook bestaande producten die wij tegen meerprijs aanbieden, maar ook complete menu’s met drankjes. Dit zijn onze combomaaltijden bestaande uit patat, dip, broodje of snack en een drankje.

Bezorging
Verantwoord frituren

In ons bedrijf bakken we verantwoord volgens de spelregels. Bakken is een vak. Het dagelijkse koken moet echter zo zorgvuldig mogelijk worden gedaan. Enkele regels die wij hanteren zijn: Frituren in vloeibare groentepuree. Dit vet bevat veel onverzadigde vetzuren. Onverzadigde vetzuren zijn vergelijkbaar met producten die geschikt zijn voor een cholesterolarm dieet. Onze friteuse is zo gebouwd dat het best mogelijke resultaat wordt verkregen uit het frituren. Schommelingen in temperatuur tijdens het frituren zijn minimaal, waardoor je zeker een lekker krokante aardappel of snack op je bord krijgt.

Het vloeibare frituurvet in onze oven wordt dagelijks gereinigd met een speciaal filter. Zo worden paneermeel en paneermeel uit het vet verwijderd. Af en toe een aardappeltje of een snack is niet zo erg als vaak wordt gedacht. Zeker als je het combineert met onze gezonde frietjes. Het bevat slechts 5% olie en tot 80% minder calorie├źn dan gewone mayonaise.

Bezorging
Bezorging

Wegens drukte in onze winkel en gebrek aan personeel is bezorgen niet mogelijk.